Med Spæncoms facadeelementer er der mulighed for at variere udtrykket og størrelsen. Facaderne leveres op til 32 tons og i tykkelser efter behov.

En yderligere fordel er, at facader i beton er meget robuste og lette at vedligeholde. Desuden er de lydisolerende og har gode varme- og kuldeakkumulerende egenskaber.

Spæncoms facader kan leveres i enhver højde og bredde - under hensyntagen til transportmuligheder. Brede facader sikrer en hurtigere og dermed billigere montage.

Facadeelementer med fabriksmonterede vinduer sparer tid på byggepladsen og sikrer et hurtigt lukket råhus. 

Læs mere om facader

Se mere om

Facadeudtryk

Her finder du referencer på byggerier, der har facadeelementer fra Spæncom. Siden er delt op i de otte mest gængse facadeoverflader og hver reference er angivet med et postnummer, så du kan se, hvor i landet referencen findes.

Se de forskellige facadeudtryk
Salg/levering

Afkald af elementer

Afkald af betonelementer sker via vores kørselsafdeling. Elementer afkaldes i rækkefølge 3 uger før ønsket levering. Dette afkald bekræftes endeligt 5 hverdage før inden kl. 10. For yderligere information henvises til "Spæncoms salgs- og leveringsbetingelser".

Afkald af elementer
Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark. Kontakt os