Vælg bjælketype

Spæncoms 5 forspændte bjælketyper kan benyttes til alle former for byggeri

SIB-bjælkerne anvendes fortrinsvis som tagbjælker, mens IB- og RB-bjælker både anvendes som tag- og etagebjælker. KB, KBB, KBE og KBBE anvendes som vederlagsbjælker for Spanmax etagedæk, TT etagedæk og TTS tag. De er tilpasset de forskellige pladetykkelser, så der opnås størst mulig bæreevne med mindst mulig konstruktionshøjde. LB og LBE anvendes som vederlagsbjælke for Spanmax og Xtrumax huldæk.

Læs mere

Reference

8-tallet, Ørestaden

Spæncom har leveret byggesystemer til 8tallet som er et nyere dansk bolig- og erhvervsbyggeri beliggende i Ørestad Syd i København. Ejendommen er designet af tegnestuen Bjarke Ingels Group (BIG) og indeholder 476 lejligheder med i alt 62.000 m2 og er dermed en af de største danske boligejendomme nogensinde.

Se reference
Medarbejder udtalelse

Personlig og faglig udvikling

”Spæncom er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Jeg er f.eks. med til at præge projekter og løsninger, så vi skaber et optimalt projekt. Jeg er glad for det ansvar, der bliver givet, og de muligheder jeg får for at vise, at jeg kan løfte de opgaver, som jeg bliver stillet overfor.”

Salgsleder i Hedehusene Ronnie M. Rasmussen Ansat i Spæncom i 2014