Vælg bjælketype

Spæncoms 5 forspændte bjælketyper kan benyttes til alle former for byggeri

Læs mere

SIB-bjælkerne anvendes fortrinsvis som tagbjælker, mens IB- og RB-bjælker både anvendes som tag- og etagebjælker. KB, KBB, KBE og KBBE anvendes som vederlagsbjælker for Xtrumax etagedæk, TT etagedæk og TTS tag. De er tilpasset de forskellige pladetykkelser, så der opnås størst mulig bæreevne med mindst mulig konstruktionshøjde. LB og LBE anvendes som vederlagsbjælke for Xtrumax etagedæk.

Kanalboligerne boligbyggeri facader
Reference

Kanalboligerne

De flotte facader til boligbyggeriet var en spændende udfordring, som blev løst ved at sammensætte 19 forskellige klinkformer på varierende måde. Disse formdele, der blev fremstillet i lakeret træ, blev fremstillet i 257 forskellige bredder og lagt i støbeformene sammen med vindues/dørudsparinger.

Kanalboligerne
Medarbejderudtalelse

Spæncom er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads

"Hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Jeg er f.eks. med til at præge projekter og løsninger, så vi skaber et optimalt projekt. Jeg er glad for det ansvar, der bliver givet, og de muligheder jeg får for at vise, at jeg kan løfte de opgaver, som jeg bliver stillet overfor. En altid udfordrende hverdag gør også, at jeg ikke kører træt i mit arbejde, da jeg får lov at være kreativ og udvikle mig."

Salgsleder - HedehuseneRonnie M. Rasmussen
Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark. Kontakt os