Som en del af den internationale koncern Consolis er Spæncom en specialiseret partner, der kan omsætte kundernes ideer til konkret betonviden.

Vi har sat standarden inden for dansk betonelementbyggeri i 75 år, og det bliver vi ved med. Fra første fase til færdigt byggeri. Fra traditionsrige byggerier til nytænkende koncepter. Vi udfordrer det gængse, fordi vi kan, og fordi vi ved, hvad vi taler om. Det sikrer altid den optimale løsning. Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark.

Hos Spæncom vil vi gerne være med fra projektets start. Derved kan vi bidrage med viden og erfaring, så de ”rigtige” elementkonstruktioner fastlægges hurtigt, og produktions-omkostningerne minimeres ved at indpasse Spæncoms standard løsninger i projekterne. Herudover udfører Spæncom i mange tilfælde projektoptimeringer i samarbejde med vores kunder. Disse projektoptimeringer kan ske både i tilbudsfasen og efter ordreindgåelse.

Ved at samarbejde med Spæncom får kunderne en partner, der kan omsætte ideér til konkret betonviden og sikrer et optimalt forløb, der skaber værdi for både Spæncom og kunden - Spæncom er leverandør af meget mere end blot det færdige betonelement. 

En del af Europas største producent af betonprodukter

Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der er repræsenteret med fabrikker i 17 lande. Consolis Gruppen er en førende europæisk producent af præfabrikerede betonprodukter og leverer omfattende løsninger til såvel byggeri som infrastrukturprojekter.

Læs mere om Consolis Gruppen

Spæncoms historie

Betonelementer i mere end 75 år

Vi har sat standarden inden for dansk betonelementbyggeri i mere end 75 år, og det bliver vi ved med. Fra første fase til færdigt byggeri. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark.

Læs mere om Spæncoms historie
Mission

Betonelementløsninger

Spæncom udvikler, leverer og monterer betonelementer og løsninger inden for alle former for byggeri.

Vision

Spæncom sætter standarden

Spæncom vil være den foretrukne partner inden for leverancer af bæredygtige betonelementløsninger. En virksomhed, der er kendt for sine innovative produkter og løsninger med høj pålidelighed.

Kanalboligerne boligbyggeri facader
Reference

Kanalboligerne

De flotte facader til boligbyggeriet var en spændende udfordring, som blev løst ved at sammensætte 19 forskellige klinkformer på varierende måde. Disse formdele, der blev fremstillet i lakeret træ, blev fremstillet i 257 forskellige bredder og lagt i støbeformene sammen med vindues/dørudsparinger.

Kanalboligerne
Elevatorskakt Betonelementer Spæncom
Nyhed

Første præfabrikerede elevatorskakte

Spæncom tilbyder som de første i landet præfabrikerede elevatorskakte i beton. Etagemodulerne sikrer kunderne besparelser i både tid og penge - samtidig øger de sikkerheden. Elevatorskakte er hidtil traditionelt blevet opført ved at støbe fire betonvægge sammen i hver etage. Nu får Spæncoms kunder en ny mulighed med klare fordele

Læs mere
E-mail nyhedsbrev

Tilmeld dig vores e-mail nyhedsbrev

Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark. Kontakt os