Spæncom ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner for arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører. Derfor tilbyder vi hele palletten fra tilbudsgivning, projektering, produktion, levering, montage og service. Vi sætter en ære i, at der er styr på tingene, således alle arbejder effektivt hen imod samme mål – det giver både os og kunden en sikkerhed for et tilfredsstillende samarbejde

Salg/levering

Afkald af elementer

Afkald af betonelementer sker via vores kørselsafdeling. Elementer afkaldes i rækkefølge 3 uger før ønsket levering. Dette afkald bekræftes endeligt 5 hverdage før inden kl. 10. For yderligere information henvises til "Spæncoms salgs- og leveringsbetingelser".

Afkald af elementer
Salg/levering

Montage af betonelementer

Når elementerne er produceret, kan et byggeprojekt fuldendes af vores erfarne montører, som har stor kompetence inden for montage af elementer til byggerier af enhver slags, og derved klarer montageafdelingen alt, hvad der har med montage af betonelementer til den aktuelle byggesag at gøre.

Læs mere om montage
Salg/levering

Certificering

Spæncom arbejder efter et certificeret kvalitetsstyringssystem. Systemet opfylder kravene i DS/EN ISO 9001, og er certificeret af Dancert. Gennem denne certificering er der opnået både et produkt- og et systemcertifikat.

Læs mere om certificeringen
Profilbrochure

Sammen om fremtidens bæredygtige løsninger

Spæncom har i årtier sat standarden for dansk betonelementbyggeri. Fra traditionsrige byggerier til nytænkende koncepter. Det har vi gjort i over 75 år via vores høje kvalitetsniveau samt viljen til udvikling og nyskabende, bæredygtige løsninger.

Se profilbrochuren her
Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark. Kontakt os