Når vi producerer sandwichfacaderne på vores fabrik, har vi allerede ved støbningen mulighed for at give facaden en overflade af mursten, klinker eller natursten.

At skabe facader med disse overflader ville ellers kræve betydelig mere tid og flere omkostninger, hvis arbejdet skulle foregå på byggepladsen.

Vi køber alle materialer, og facaden kan derfor få stort set ethvert overflademateriale, såfremt de er tilgængelige på markedet.

Tidligt i designprocessen bestemmer du også, om de samlinger, der opstår ved bygning med facadeelementer, skal være usynlige eller give bygningen karakter.

Fordelene ved teglfacader er bl.a.:

Æstetik: Teglfacader giver bygningen et tidløst og naturligt udseende, der kan bidrage til en visuel appel og æstetik. Teglets tekstur og farvevariationer tilføjer karakter til bygningen og kan passe godt ind i forskellige arkitektoniske stilarter. Dette giver mulighed for unikke og skræddersyede bygningsfacader.

Holdbarhed: Beton er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrlig og miljøpåvirkninger. Ved at kombinere tegl med beton opnås en kombination af teglets charme og betonens styrke, hvilket giver en langvarig og robust facade, der kræver minimal vedligeholdelse.

Lydisolering: Teglfacader kan også have gode lydisolerende egenskaber, da teglstenens densitet og struktur kan hjælpe med at reducere lydoverførsel mellem indendørs og udendørs områder.

Brandsikkerhed: Både tegl og beton er ikke-brændbare materialer, hvilket giver en ekstra grad af brandsikkerhed til bygningen. Dette kan være vigtigt for at opfylde byggeforskrifter og skabe et sikkert miljø for beboere eller brugere af bygningen.

Vi vil gerne i tæt samarbejde med dig så hurtigt som muligt. Vi vægter nemlig partnerskaber med gensidig, værdifuld viden om hinandens ønsker, udfordringer og muligheder – de er den direkte vej til optimale løsninger.

Kontakt os for en dialog om dine muligheder.