Som en del af den internationale koncern Consolis er Spæncom en specialiseret partner, der kan omsætte kundernes ideer til konkret betonviden.

Vi har sat standarden inden for dansk betonelementbyggeri i 70 år, og det bliver vi ved med. Fra første fase til færdigt byggeri. Fra traditionsrige byggerier til nytænkende koncepter. Vi udfordrer det gængse, fordi vi kan, og fordi vi ved, hvad vi taler om. Det sikrer altid den optimale løsning. Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark.

En del af Europas største producent af betonprodukter

Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der er repræsenteret med fabrikker i mere end 20 lande. Consolis Gruppen er en førende europæisk producent af præfabrikerede betonprodukter og leverer omfattende løsninger til såvel byggeri som infrastrukturprojekter – herunder produkter som betonsveller til jernbanespor, betonrør til alle former for rørledningsnet, tunnelelementer, vindmølleskafter i beton, trappeløsninger og meget mere.

Kanalboligerne boligbyggeri facader
Reference

Kanalboligerne

De flotte facader til boligbyggeriet var en spændende udfordring, som blev løst ved at sammensætte 19 forskellige klinkformer på varierende måde. Disse formdele, der blev fremstillet i lakeret træ, blev fremstillet i 257 forskellige bredder og lagt i støbeformene sammen med vindues/dørudsparinger.

Kanalboligerne
Arkitekt udtalelse

Det er let at anvende betonelementer

"Det mest unikke ved betonelementer er, at der åbnes op for så utrolig mange muligheder, både i udtryk og formbarhed. Det er let at anvende betonelementer og alt afhængig af opgaven, kan arkitekterne benytte skræddersyede elementer, når der skal skabes noget ”enestående” eller standardelementer, når der hurtigt skal en konstruktion på benene."

ArkitektKim UtzonKim Utzon Arkitekter
E-mail nyhedsbrev

Tilmeld dig vores e-mail nyhedsbrev