Vælg produkttype

Dækelementer

Dækelementer

Dækelementer dækker over Xtrumax huldæk samt TT/TTD elementer

Læs mere
Bjælker

Bjælker

Spæncoms forspændte bjælker findes i 5 standardudgaver til alle former for byggeri og med spændvidder fra 3,6 til 34,8 m.

Læs mere
Facader

Facader

Med Spæncom facader får du rige muligheder for at skabe unikke løsninger - både når det gælder industri-, kontor- og boligbyggeri facader.

Læs mere
Søjler

Søjler

Spæncom standardsøjler udføres med rektangulært eller cirkulært tværsnit. Rektangulære søjler støbes liggende.

Læs mere
Tagelementer

Tagelementer

Spæncoms produktprogram inden for tagplader består af TTS tagplader og vaffelplader.

Læs mere
Vægge

Vægge

Med vægge fra Spæncom opnås den arkitektoniske og konstruktionsmæssige frihed til at skabe det byggeri, der ønskes.

Læs mere
Gylletanke - tankelementer

Gylletanke - tankelementer

Spæncom har i mere end 45 år leveret gylletanke, fiskeopdrætsanlæg, lagertanke og fortanke.

Læs mere
Tribuneelementer

Tribuneelementer

Spæncom er Danmarks førende leverandør af tribuner til stadions, og har stor erfaring i projektering, produktion og montage af elementer til stadions.

Læs mere
A-fundamenter

A-fundamenter

Med Spæncoms A-fundamenter opnår du fordele på tid, pris og kvalitet.

Læs mere
Elevatorskakte

Elevatorskakte

Præfabrikerede elevatorskakte giver fordele på både økonomi, tid og sikkerhed. De kan med fordele anvendes i både nybyggeri og renoveringsprojeker.

Læs mere
P-Hus koncept

P-Hus koncept

Nogle af de væsentligste krav til et P-hus er en hensigtsmæssig indretning, lavt vedligeholdelsesbehov og hurtig montage under opførelsen.

Læs mere

Som en del af den internationale koncern Consolis er Spæncom en specialiseret partner, der kan omsætte kundernes ideer til konkret betonviden.

Læs mere om Consolis Gruppen

Vi har sat standarden inden for dansk betonelementbyggeri i 70 år, og det bliver vi ved med. Fra første fase til færdigt byggeri. Fra traditionsrige byggerier til nytænkende koncepter. Vi udfordrer det gængse, fordi vi kan, og fordi vi ved, hvad vi taler om. Det sikrer altid den optimale løsning. Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark.

En del af Europas største producent af betonprodukter

Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der er repræsenteret med fabrikker i mere end 20 lande. Consolis Gruppen er en førende europæisk producent af præfabrikerede betonprodukter og leverer omfattende løsninger til såvel byggeri som infrastrukturprojekter – herunder produkter som betonsveller til jernbanespor, betonrør til alle former for rørledningsnet, tunnelelementer, vindmølleskafter i beton, trappeløsninger og meget mere.

Kanalboligerne boligbyggeri facader
Reference

Kanalboligerne

De flotte facader til boligbyggeriet var en spændende udfordring, som blev løst ved at sammensætte 19 forskellige klinkformer på varierende måde. Disse formdele, der blev fremstillet i lakeret træ, blev fremstillet i 257 forskellige bredder og lagt i støbeformene sammen med vindues/dørudsparinger.

Kanalboligerne
Arkitekt udtalelse

Det er let at anvende betonelementer

"Det mest unikke ved betonelementer er, at der åbnes op for så utrolig mange muligheder, både i udtryk og formbarhed. Det er let at anvende betonelementer og alt afhængig af opgaven, kan arkitekterne benytte skræddersyede elementer, når der skal skabes noget ”enestående” eller standardelementer, når der hurtigt skal en konstruktion på benene."

ArkitektKim UtzonKim Utzon Arkitekter
E-mail nyhedsbrev

Tilmeld dig vores e-mail nyhedsbrev