Med hele tagfladen i beton opnås lav vedligeholdelse, god finish, enkle sammenbygningsmuligheder og god skivevirkning.

Det er således en ideel tagløsning til bygninger med høje krav til hygiejnen, industrihaller, butikscentrer, lagerbygninger og sportshaller.

Vaffelplader fremstilles med standardmodulmål 2400 x 2400 mm og 1200 x 2400 mm. I vaffelpladerne er enkelte pladefelter udført med øget tykkelse (40-46 mm) af hensyn til mekanisk fastgørelse af tagdækningen.

Pladerne støbes i vandrette stålforme med en pilhøjde, der skal modvirke langtidsnedbøjning for normal, stadigt forekommende last.

Pladerne er slapt armerede. Armeringen fremstilles i færdige enheder bestående af svejste stålnet suppleret med armering i hovedribberne.

Standardovenlys på selvbærende karm med bredde 1,2 og 2,4 m kan indbygges mellem vaffelpladerne.

Læs mere om vaffelplader

Salg/levering

Afkald af elementer

Afkald af betonelementer sker via vores kørselsafdeling. Elementer afkaldes i rækkefølge 3 uger før ønsket levering. Dette afkald bekræftes endeligt 5 hverdage før inden kl. 10. For yderligere information henvises til "Spæncoms salgs- og leveringsbetingelser".

Afkald af elementer
Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark. Kontakt os