I Aalborg blev der i 2007 opført en gigantisk skøjte- og opvisningshal, der blev bygget sammen med det eksisterende Gigantium Idræts- og Kulturcenter. 

Byggeriet på ca. 9.000 m2 grundareal rummer, udover skøjte- og opvisningshal, også en træningshal og et stort foyerområde. Med et etageareal på 15.000 m2 og sæder til 5000 tilskuere er isarenaen en af de største i Danmark.

A. Enggaard og Spæncom havde et godt samarbejde på projektet. Allerede i projektets opstart kunne Spæncom bidrage med deres store erfaring og kendskab til opbygning af stadions, bl.a. hvad angår rytmisk last og høj sikkerhedsklasse. Derfor kunne parterne præsentere et projekt, der for det første giver en rigtig god løsning på den nye hals sambygning med Gigantium, og for det andet har en ideel tribuneløsning med tribuner og overlappende hængetribuner, så alle tilskuere kommer tæt på banen og der opnås en fortættet og intens kampstemning.

Mange buer og skæve vinkler har været med til at komplicere projektet. Trods dette har alle betonelementer fra Spæncom passet perfekt. En lille finesse, som spillerne er glade for, er de varmerør, der er lagt under kølerørenes isolering. De modvirker nemlig permafrost, som kan gøre banen ujævn.

Spæncoms samlede leverance har bestået af dæk, bjælker, vægge og facader i glat grå.