Med sin fantastiske arkitektur og mange luksuriøse faciliteter er Copenhagen Island et ganske enestående hotel i København. 

Med dette hotel - navngivet Copenhagen Island - har Kim Utzon Arkitekter endnu en gang bevist, at betonelementer er et meget ekspressivt materiale.

Allan Arpe har samarbejdet med Arp-Hansen Hotel Group i mere end 20 år, og han var ikke i tvivl om, hvem der skulle levere betonelementerne.

"Vi valgte Spæncom, fordi vi har gode erfaringer med dem som elementleverandør. Som elementleverandør er de jo en væsentlig del af et sådant projekt og var derfor nogle af de første, der kom ind i billedet. Spæncom har udvist fin fleksibilitet hele vejen og har i tæt dialog med EKJ rådgivende ingeniører fundet frem til de dæk, søjler, bjælker og vægge, der bedst kunne opfylde bygherres ønsker og krav. Blandt andet skulle der bruges specielle 38 cm tykke Spanmax elementer til at lave et så langt spænd, at der ikke var brug for søjler i parkeringskælderen. 

Overholdelsen af de økonomiske rammer har vi i samarbejde med Spæncom og EKJ rådgivende ingeniører sikret ved at fastholde en seriøs og konstruktiv dialog, så der løbende er opnået optimal tilpasning mellem elementproduktion og behovene på byggepladsen".