Til Recharge City i Horsens har Spæncom leveret og monteret 11.500 tons betonelementer fordelt på huldæk, søjler, bjælker, vægge, facader og A-fundamenter

De mange betonelementer er brugt af vores kunde Dansk Halentreprise til at bygge hotel, restaurant, værksted, tankstation og administrationsbygning. Bygningerne ligger på et 270.000 kvm sikret parkerings- og opladningscenteret, hvor der er plads til 450 lastbiler.

Visionen er at sikre flere og bedre parkeringsfaciliteter, forbedre arbejdsforhold samt øget velvære og trivsel for lastbilchauffører. Projektet er det første og største sikrede parkeringsanlæg med EU-platincertificering i Europa.

I de fleste af bygningerne er facaderne udført som glat hvid afsyret, hvor facaderne i stueetagen dog delvist er udført uden forplade og i stedet for er der monteret træpaneler. Facaderne fra 1. sal og op er udført med noter i forskellige felter. 

Bag Recharge City står projektudviklings- og investeringsvirksomheden MORTENSEN, der således har skabt et sted, hvor det er muligt at lade sig selv og sit køretøj op –om det kræver el, benzin, diesel, en overnatning, god mad eller frisk luft.