Det imponerende byggeri, der tilhører Danish Crown, er arbejdsplads for ca. 300 ansatte samt endestationen for godt og vel 4.500 kreaturer om ugen.

Et stenkast fra motorvej E20 mellem Esbjerg og Kolding, nærmere betegnet ved afkørsel 70 mod Holsted, dukker en gigantstor, hvid bygningsmasse op.

Aarhus Arkitekterne, der har skabt de arkitektoniske rammer for den komplekse virksomhed, har bestræbt sig på at skabe et byggeri, der visuelt spiller godt sammen med omgivelserne og det eksisterende landskab.  Det samlede byggeri fremstår som en række bygningsvolumener – administration, produktion og vaskehal – der bindes sammen af en markant betonsokkel, som skaber en gennemgående horisontal linje i den 25.000 kvadratmeter store produktionshal, der ligger på samme niveau som basen under den svævende administrationsbygning.

Betonelementerne er leveret og monteret af Spæncom, der har leveret alle indvendige vægge, søjler og bjælker samt TTS tagelementer og sandwichfacader til slagtergangen og stalden.