Logistikcenteret, der fungerer som Brings hovedsæde på Sjælland, har en frihøjde på cirka 12 meter, der giver mulighed for sortering af pakker i to etager.

Og med etableringen af en gangbro fra parkeringsområdet til bygningens 2600 kvadratmeter store kontorfaciliteter er de ansattes sikkerhed også blevet prioriteret højt. Bring har en erklæret målsætning om at være CO2-neutral i 2025. Derfor er logistikcenteret i Greve udstyret med solceller på taget, automatiske porte, recirkulering af luften og god isolering af bygningen.

Til Ajcon A/S har Spæncom leveret og monteret huldæk, TT/TTS elementer, søjler, bjælker, vægge og 13,5 meter høje facader i frilagt grå. Logistikcenteret består af et lager på ca. 15.000 m2 og et 2.600 m2 stort kontorareal. Bygherren er NREP, og lejer er pakkepostvirksomheden Bring.
På opfordring fra Ajcon valgte NREP at opføre byggeriet i beton frem for stål, fordi betonkonstruktionen er billigere at opføre – men også mindre krævende i forhold til vedligehold og udbedring af skader på den lange bane.