Transportfirmaet Alex Andersen Ølund A/S har i Odense fået opført nye terminalbygninger, administrationsbygninger, værksted, tankanlæg og vaskehal. Alt sammen opbygget som et stort H.

Alex Andersen Ølund A/S er siden starten i 1964 vokset konstant og er i dag en af de store transportfirmaer i Danmark. De beskæftiger sig bl.a. med transport af blomster, frugt og grønt og andre temperaturfølsomme varer samt stykgods af enhver art for mere end 20.000 kunder i Skandinavien og Centraleuropa.

I 2017 blev det besluttet at bygge nyt i Højme ved Odense.

Consolis Spæncom har leveret og monteret huldæk, TTS tagelementer, søjler, bjælker, vægge og facader. Sidstnævnte i såvel grå afsyret og sort frilagt til terminalhallerne og hvid afsyret til administrationsdelen.

Byggeriet var oprindeligt planlagt til at være på 16.000 m2, men blev løbende udvidet, da både Alex Andersen Ølund A/S og de relaterede virksomheder, der lejer sig ind, fik brug for mere plads. Det samlede antal kvadratmeter endte derfor på 28.000 m2, og så er byggeriet af en 8.000 m2 ny terminal 3, ved siden af det nye store byggeri, netop startet op.

Byggeriet blev taget i brug som planlagt tilbage i marts måned 2019, hvor blomstersæsonen startede op.