Byggeriet Kronborg Strand har fået navn efter placeringen ved Kronborg Slot og Helsingør lystbådehavn. Husets facader i træ og farvet beton i gyldne nuancer er afstemt efter omgivelserne.

Kronborg Strand, der ligger på Strandpromenaden, er et boligprojekt, hvor punkthusene vender og drejer sig langs stranden. Det sikrer attraktive kig fra byen og ned mod stranden. Spæncom har leveret huldæk, massive dæk, vægge, facader og elevatorskakte. De præfabrikerede elevatorskakte har været med til at give en hurtigere og mere sikker montage af byggeriet. Facaderne er produceret med integreret okkerfarvede felter i betonen, der henter sin inspiration fra områdets gamle joller, som har sejl i samme toner.

De i alt 157 boliger er fordelt på i alt 24 huse og rummer tre typer huse: Strandvillaerne, Strandhusene og Byhusene med variationer indenfor hver type. Strandvillaerne er eksklusive boliger i to til tre etager og ligger primært i første række med panoramisk udsigt og ophold mod vandet. I anden række findes både strandvillaer og strandhuse i varierende højde. Byhusene er de højeste hustyper i op til 6 etager. Disse etageboliger har udsigt og terrasser eller altaner. De er også velegnede til erhverv i kraft af deres størrelse og beliggenheden mod byen.