Vi ønsker at være en attraktiv og udfordrende arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder for medarbejderne. Vi lytter til dine ønsker, så vi sammen kan opstille en udviklingsplan. Se ledige stillinger længere nede.

Vi er altid i bevægelse i dynamisk samarbejde med vores kunder, og det giver dig optimale muligheder for faglig udvikling via spændende og udfordrende opgaver - opgaver, vi løser med de nyeste, digitale redskaber som f.eks. BIM.

Du har både mulighed for at specialisere dig inden for et bestemt område eller for at arbejde mere bredt med forskellige områder - f.eks. projektledelse. Derudover er der mulighed for både at arbejde med rådgivning over for kunder, hardcore beregninger, styring af byggepladser eller noget helt fjerde. Vi lytter til dine ønsker, så vi sammen kan opstille en udviklingsplan. Det er vigtigt for os at være på forkant med udviklingen inden for alle relevante områder, og derfor tilskynder vi vores medarbejdere til konstant udvikling og efteruddannelser, fagligt såvel personligt.

Hos Spæncom håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark.

 

Ledige stillinger

Hos Spæncom udvikler vi dine kompetencer

Søg uopfordret

Henter jobopslag. Vent venligst...

Karriere Job Mohamad Awad Drømmejob Spæncom
Karriere

Fik sit drømmejob ved at finde alternative veje

For 29 årige Mohamad Awad gik vejen til drømmejobbet som konstruktør via produktionsarbejde hos betonelementvirksomheden Spæncom.

Læs hele historien
Medarbejderudtalelse

Spæncom er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads

"Hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Jeg er f.eks. med til at præge projekter og løsninger, så vi skaber et optimalt projekt. Jeg er glad for det ansvar, der bliver givet, og de muligheder jeg får for at vise, at jeg kan løfte de opgaver, som jeg bliver stillet overfor. En altid udfordrende hverdag gør også, at jeg ikke kører træt i mit arbejde, da jeg får lov at være kreativ og udvikle mig."

Salgsleder - HedehuseneRonnie M. Rasmussen