Projektleder

Projektleder

Med vækst og højt aktivitetsniveau er der behov for at styrke projektorganisationen i Spæncom. Som ny projektleder bliver du med reference til projektchef Thomas Holten Nielsen en del af et dynamisk og engageret team af projektledere på tværs af landet.

 

Om Spæncom

Spæncom A/S er en af Danmarks førende leverandører af betonelement løsninger til alle former for byggerier. Virksomheden er leverandør til alsidige opgaver såsom kontordomiciler, etageboliger, kulturbyggerier, skoler, P-huse, stadioner, tanke og lignende. Totalt beskæftiger Spæncom ca. 500 medarbejdere i Danmark – fordelt i Aalborg, Kolding, Hedehusene og Vemmelev.
I Spæncom er der stor fokus på tidlig involvering som et skridt mod større produktivitet og der arbejdes professionelt med 3D og BIM som værktøjer til at opnå et bedre og mere optimeret projekt.
Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der er europæisk markedsleder inden for byggeri og infrastruktur og er specialiseret i at udvikle og producere betonelement løsninger af høj kvalitet.

 

Jobbeskrivelse 

Som projektleder får du ansvaret for konkrete projekter i størrelsesordenen fra 10-100 mio. kr. og som består af egenproduktion af betonelementer, projektering og montage. Du er ansvarlig for at projektet forløb – både med hensyn til tidsplan, kvalitet og økonomi. Du står for al kommunikation med såvel interne som eksterne relationer – fra indgåelse af kontrakt til projektet er afleveret til kunden. Kommunikationen omfatter kontakt til byggepladsen, kunden, rådgivere og myndigheder. Du er med til at sammensætte de optimale projektteams – med relevante interne og eksterne interessenter. Du understøtter det gode samarbejde til øvrige afdelinger, på tværs af hele Spæncoms organisation.

 

Faglig profil

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra lignende entreprise-/projektlederstilling inden for entreprenørbranchen og/eller beslægtet hermed. Du er uddannet ingeniør/konstruktør og har en både teoretisk og praktisk indsigt / viden på området. Du har formentlig en håndværksmæssig baggrund og er velbevandret i relevant viden inden for AB 92. Du har dokumenteret bygge-/entreprise-/projektledererfaring – med såvel interne som eksterne berøringsflader. Du stiller høje krav til sikkerhed og kvalitet, som du selv går forrest i at overholde. Du er en habil IT bruger og erfaring med projektstyringsværktøjer.

 

Personlig profil

Du har en naturlig pondus og er let at omgås. Du er energisk, dynamisk og arbejder struktureret. Du ønsker at præge dagligdagen, og har et stort ejerskab, til det du laver. Du er kunde- og forretningsorienteret. Du har let ved at skabe dig overblik – selv i komplekse opgaver og problemstillinger – og optræder som en god ambassadør for Spæncom. Du er troværdig og ordholden – overholder aftaler og er ansvarsbevidst. Du har en målrettet og præcis kommunikationsform – i både skrift og tale. Du er bevidst om værdien i et konstruktivt samspil med den øvrige organisation. Du er fleksibel og beredvillig – og tager fat, hvor det er nødvendigt.

 

Vi tilbyder

En spændende og varierende stilling i et uformelt miljø med et stærkt engagement og stor frihed under ansvar. Store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Du får arbejdssted på koncernens kontor enten i Aalborg eller i Hedehusene.

 

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Spæncom ved denne rekrutteringsopgave. Spæncom vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gert Breinholt på gb@unikrecruitment.dk eller tlf. 4115 0783
 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt - ansøg her.

 

Se video hvor Thomas Holten Nielsen fortæller om jobbet som projektleder i Spæncom.