nyheder

Spændende facader i beton

Grundfos_Kollegiet_005.jpg
30-11-2016

Når arkitekter og entreprenører fra begyndelsen har kendskab til, hvordan møntrene i de konkrete facader påvirker følelser, udtryk og pris, kan de spare tid og penge. 
Spæncom står gerne klar til at diskutere muligheder ud fra disse tre punkter:

 

1. Invester i tæt samarbejde
Kontakt Spæncom på et tidligt tidspunkt og invitere dem med som sparringspartner i udviklingen. Så kan facadeudtrykket blive udviklet i et tæt samarbejde, ved at de forskellige ideer og muligheder bliver udvekslet, og gradvist spirer den rette løsning frem.

 

2. Viden giver en jævnere proces
Hvordan kan de konkrete elementer opdeles, hvad er den maksimale størrelse, og hvordan påvirker de forskellige designs følelserne, udtrykket og prisen. Når arkitekter og entreprenører har denne viden betyder det ofte, at de sparer tid og penge i det lange løb. For eksempel vil et repetitivt mønster være mere omkostningseffektivt end et varieret, fordi større variation kræver flere forme.

 

3. Se facaden fra beskuerens perspektiv
Afstanden er afgørende for, hvordan folk opfatter facaden, så derfor er det en fordel at se facaden fra beskuerens perspektiv. Ved et besøg på vores fabrik i Kolding kan forskellige prøver observeres på afstand.

 

Kontakt Spæncom for et møde om dit næste facadeprojekt.