nyheder

Spæncom imødekommer øget efterspørgsel

IMG_1804.JPG
02-12-2016

1. juni startede Torben Bloch Nielsen som adm. direktør hos Spæncom og her lidt mere end 100 dage senere er det tid til at se på markedet og virksomhedens muligheder.
Det sker i en dansk byggebranche, der forsat er i en rivende udvikling. Markedet ser ud til at forsætter med et meget højt aktivitetsniveau i 2017, og Spæncom oplever en stor efterspørgsel fra markedet.

 

– Betonelementer er for nogle kunder blevet en flaskehals, fortæller Torben Bloch Nielsen. Vi vil naturligvis gerne kunne bidrage med at sikre en stabil leverance­situation til vores kunder. Derfor udvider vi vores huldæk produktion med opstart af huldæk på vores fabrik i Aalborg (se også andet sted i Spæncom Nyt). Vi ser meget frem til at kunne levere fra Aalborg til nuværende og fremtidige kunder. Endvidere øger vi vores væg- og facadeproduktion i Kolding. Markedet har efterspurgt kapaciteten den seneste tid, og det vil vi gerne efterkomme.
Torben Bloch Nielsen ser en stærk organisation som nøglen til at lykkes og derfor arbejdes der på at styrke organisationen på flere fronter.

 

– For at kunne imødekomme markedets krav er det vigtigt, at vi sammen med vores kunder har et stærkt fokus på projektering og projektledelse. Derfor er det glædeligt at vi stadig kan tiltrække både nyuddannede og mere erfarne medarbejdere til Spæncom, siger Torben Bloch Nielsen. Vi skal sammen med vores kunder sikre et stærkt og kompetent projektforløb, hvor vi involveres tidligt og derfor bedre kan bidrage med de gode løsninger. Her vil BIM/VDC blive et stærkt våben og medvirke til en højere projektkvalitet til gavn og glæde for både vores kunder og bygherrerne.

 

Også inden for P-huse oplever Spæncom en øget efterspørgsel.
– Vi introducerede i år vores nye P-hus koncept og er i fuld gang med produktionen og montagen af det første P-hus, forklarer Torben Bloch Nielsen. Vi har store forventninger til dette marked og med et koncept, der styrker samlingen mellem elementerne, leveres med færdig køreklar overflade og har en stærk brandmodstandsevne, er vi sikre på, at vi vil være meget attraktive for kunderne inden for dette segment.

 

Vi glæder os i Spæncom til et spændende 2017 med videreudvikling af vores branche og med udsigt til et forsat stort markedspotentiale. Derfor er vi meget glade for den ekstra kapacitet og de nye koncepter, som vi kan tilbyde kunderne, for det ligger os meget på sinde at kunne levere præcis det, som kunderne efterspørger - lige fra design, produktion, projektledelse og i sidste ende montage.