Vi har udnævnt Salgsingeniør Jens Guldberg Jørgensen til Salgsleder med ansvar for kalkulation og salg på vores kontor i Aalborg.

Jens har igennem mere end 10 års ansættelse i Spæncom opbygget solide kompetencer inden for kalkulation og salg af komplekse råhusprojekter. Disse kompetencer bygges der nu videre på, til glæde for både Jens’ kunder og kollegerne i Spæncom. Vi kommer i endnu højere grad til at se projekter, hvor kompleksitet, bæredygtighed og godt samarbejde er et must, og derfor er det vigtigt, at vi har de rigtige kompetencer i huset. Vi er derfor stolte over, at vi selv er i stand til at levere de rigtige kandidater til fremtidens ledere i Spæncom og har stor tiltro til, at Jens vil være en stærk salgsleder samtidigt med, at han fortsat vil gøre en stor forskel for hans mange gode kunder.

E-mail nyhedsbrev

Tilmeld dig vores e-mail nyhedsbrev

Udfyld felterne til højre med navn og e-mail. Så vil du løbende modtage nyheder fra Spæncom direkte i din mailboks. Nyhederne udkommer ad hoc, men max en gang om måneden. Du kan altid framelde nyhedsbrevet igen.