karriere & job

Vi udvikler dine kompetencer

Vi ønsker at være en attraktiv og udfordrende arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder for medarbejderne. Du har både mulighed for at specialisere dig inden for et bestemt område eller for at arbejde mere bredt med f.eks. projektledelse. Derudover er der mulighed for både at arbejde med rådgivning over for kunder, hardcore beregninger, styring af byggepladser eller noget helt fjerde. Vi lytter til dine ønsker, så vi sammen kan opstille en udviklingsplan.

Det er vigtigt for os at være på forkant med udviklingen inden for alle relevante områder, og derfor tilskynder vi vores medarbejdere til konstant udvikling og efteruddannelser, fagligt såvel personligt. Især inden for BIM og 3D ser vi store muligheder i fremtiden, og vi arbejder professionelt med disse værktøjer for at opnå et bedre og mere optimeret projekt.
 

%%JOBLIST%%


Hvordan er det at arbejde i Spæncom? Se her
 

Konstruktionsingeniør

 

Projektleder


 
 
 

Salgsingeniør

 

Førende leverandør af betonelementer


 
 
 

 

Spæncoms medarbejdere synes:
 


Ronnie M. Rasmussen
Salgsleder i Hedehusene
Ansat i Spæncom i 2014


”Spæncom er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Jeg er f.eks. med til at præge projekter og løsninger, så vi skaber et optimalt projekt. Jeg er glad for det ansvar, der bliver givet, og de muligheder jeg får for at vise, at jeg kan løfte de opgaver, som jeg bliver stillet overfor. En altid udfordrende hverdag gør også, at jeg ikke kører træt i mit arbejde, da jeg får lov at være kreativ og udvikle mig.”

 

 

 

Kim Nørrevang
Regionschef Danmark
Ansat i Spæncom i 2001

”Jeg startede som konstruktionsingeniør og fik derefter ansvaret for projekteringsafdelingen i Aalborg. Herefter blev jeg som teknisk chef ansvarlig for hele projekteringen, projektledelsen og produktudviklingen. Siden januar 2016 har jeg haft det overordnede ansvar for driften i Spæncom fra salg til montage.”
     

Steffen Jakobsen
Konstruktionsingeniør i Aalborg
Ansat i Spæncom i 2017

”Spæncom er en rigtig god arbejdsplads med mange spændende opgaver. Det jeg specielt godt kan lide ved Spæncom, er den frihed, der er i opgaveløsningen samt muligheden for projektledelse. Derudover er produktionen tæt på, så jeg kan komme ud og se de betonelementer, jeg har regnet på. Det er dejligt at få den praktiske dimension med.”
     


Carsten Ipsen
Entrepriseleder i Kolding
Ansat i Spæncom i 2001


"Spæncom er en god arbejdsplads med gode kolleger og fagligt kvalitet. Der er spændende udfordringer og gode muligheder for udvikling. Jeg startede som montageleder, entrepriseleder og projektleder. Nu er jeg chef for Serviceafdelingen."
   

Suna Cinar
Konstruktionstekniker i Hedehusene
Ansat i Spæncom i 2001

"Spæncom er en god og spændende arbejdsplads, hvor der er en fri tone. Du keder dig ihvertfald ikke i projekteringsafdelingen. Udfordring i arbejdet, kollegerne og frihed under ansvar betyder, at jeg er glad for min arbejdsplads. Min faglighed og personlige udvikling består i håndtering af forskellige typer projekter, tegning i 3D, konstruktionsforståelse, selvstændighed og håndtering af tidspres."
   

Claus Jørgensen
Produktionsformand i Aalborg
Ansat i Spæncom i 2009

"Som arbejdsplads er Spæncom meget alsidig - hver dag med nye opgaver og nye udfordringer. Der er en god sparring med kolleger, og man bliver klædt på til de nye udfordringer. Opgaverne indebærer inddragelse og medbestemmelse."
   

Rune Rasmussen
Fabrikschef i Kolding
Ansat i Spæncom i 2005

”I Spæncom er der mange gode kolleger og gode opgaver. Især friheden i opgaveløsningen sætter jeg stor pris på. Det giver ekstra energi. Jeg synes også, at vi er gode til at overholde aftaler. På det personlige plan har jeg oplevet en arbejdsplads, hvor der er gode udviklingsmuligheder, og hvor man har mulighed for at vokse med opgaverne. Jeg startede selv som støber af betonelementer og blev derefter produktionsformand og er nu fabrikschef.”