Spæncom tilbyder trapper, hvor det solide håndværk plejes og udvikles.

Vi tilbyder både ligeløbstrapper, svingtrapper, spindeltrapper, vangetrapper og specialtrapper.

Trapperne kan fås med forskellige typer overflader:
Terrazzo overflade, hvor der er mange muligheder for farvevalg.
Skridsikker overflade, når den skal benyttes udendørs.
Grå beton overflade, som er klar til belægning med klinker, natursten, træ osv.
Glat støbt grå beton overflade uden yderligere behandling.

Trapperne opfylder gældende standarder og er CE-mærket.

Kontakt os for yderligere info, pris og leveringstid!

Yderligere info

Trinflader

Der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige løbsprofiler, som f.eks. malet, terrazzo, integreret eller løse trin. Tilsvarende er der mulighed for belægning med forkant eller vaskekant, stødtrinsbelægning eller terrazzo med/uden vaskekant, kontrast, skurerille eller forkantsliste.

Trapperepos

Præfabrikerede trappereposer i Terrazzo har mange fordele. Ligesom vores trapper leveres de klar og beskyttet til byggepladsen. Hvis du har brug for det, leverer vi også reposerne med tomme rør og dåser, klar til nem installation! Det giver dig kortere byggetid, som ofte er vigtigt, da trappeopgangen i byggeperioden er en del af arbejdspladsen. De færdige reposer bidrager også til et bedre arbejdsmiljø. Ikke kun fordi de er klar til brug allerede i byggetiden, men også fordi de produceres på fabrik, hvor der er et arbejdsmiljø, der er egnet til formålet.

Præfabrikerede trappereposer danner deres egen enhed, som i kombination med gennemtænkte fastgørelser giver en god lyddæmpning. Støj fra trappeopgangen er ellers noget, der let overføres til tilstødende værelser. Reposerne har en færdig overflade og har også visse indstillingsmuligheder, der gør det nemmere at tilpasse mod det færdige gulv. Med færdigfremstillede trapper og trappereposer får du en ensartet trappeopgang med en høj grad af færdiggørelse, der hurtigt monteres, så den er klar til at betjene arbejdspladsen eller boligen.

Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark. Kontakt os