Afdelingsleder til konstruktion

Spæncom A/S er i vækst og mangler en afdelingsleder til projekteringsafdelingen i Kolding. Trives du med ledelse og motivation af videns medarbejdere i en dynamisk virksomhed? Er du god til at sætte det rigtige hold på projekterne og samtidig holde fokus på udvikling af afdelingen og medarbejderne? Så har vi det rette job til dig!
 
Om virksomheden
Spæncom A/S er en af Danmarks førende leverandører af betonelement løsninger til alle former for byggerier. Virksomheden er leverandør til alsidige opgaver såsom kontordomiciler, etageboliger, kulturbyggerier, skoler, P-huse, stadioner, tanke og lignende. Totalt beskæftiger Spæncom ca. 500 medarbejdere i Danmark – fordelt i Aalborg, Kolding, Hedehusene og Vemmelev. Af projekter Spæncom har været en del af, kan følgende nævnes: Metropolis i København, Grundfos Kollegiet i Aarhus, Field’s i København, Moesgaard Museum i Højbjerg og Operaen i København. Dette er blot for at nævne nogle af de spændende projekter Spæncom er en del af.
 
Om jobbet
Som afdelingsleder bliver du en del af ledergruppen for projektering på landsplan og kommer til at referere til projekteringschefen. Du bliver leder for 18 engagerede ingeniører, konstruktører og tegnere i Kolding afdelingen. Du bliver bindeled mellem projektlederne, og får det overordnede ansvar for at allokere de rette ressourcer til projekterne. Du deltager i salgs- og planlægningsmøder og skal sikre at projekttidsplanerne overholdes. Du får ansvaret for at sikre et højt kompetenceniveau og medvirke til at omsætte Spæncom´s strategi til handleplaner i afdelingen.
 
Dine primære ansvarsopgaver er:

  • Motiverende og coachende ledelse af afdelingens medarbejdere
  • Sikre et højt fagligt miljø og talentudvikling i afdelingen med fokus på samarbejde
  • Allokering af ressourcer til projekterne og sikre at tidsplaner overholdes
  • Sikre medarbejdernes uddannelsesplaner og trivsel samt at afdelingen arbejder effektivt
  • Udarbejde handleplaner og business planer jf. strategien og implementere disse

 
Faglige kvalifikationer
Du har en relevant teknisk uddannelse indenfor byggeri som f.eks. konstruktør eller ingeniør. Det er en fordel, hvis du har en ledelsesmæssig overbygning. Du har kendskab til byggebranchen og har indsigt i eller erfaring med projektmodeller. Det er en fordel hvis du har erfaring med betonelementer, herunder normer, regelsæt, bips-udgivelser, danske og europæiske standarder. Office pakken og ERP system på brugerniveau.

 

Personlige kvalifikationer
Du holder af ledelse og har en anderkendende tilgang hertil. Du er god til at motivere andre og har fokus på det gode samarbejde – også på tværs af organisationen. Du er god til at kommunikere mål og retning og opfølgning herpå tydeligt i afdelingen. Du kan bevare overblikket og er god til at følge op på projekttidsplanerne og øvrige aftaler. Du er løsningsorienteret, energisk, dynamisk og arbejder struktureret.
 
Virksomheden tilbyder
Et spændende og varieret job i et dynamisk og uformelt miljø, hvor arbejdsglæde er i centrum – og hvor du kan gøre en forskel. Mulighed for vidensdeling i ledergruppen og indflydelse i en flad organisationsstruktur. Virksomhedens samlede projekteringsteam består i alt af ca. 50 dygtige og engagerede kolleger på landsplan samt 25 dygtige og engagerede kollegaer i udlandet. Løn efter kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau. Obligatorisk pensionsordning og sundhedsforsikring indgår i den samlede lønpakke.
 
Er du interesseret?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Tiltrædelse hurtigst muligt. Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Allan Jessen fra Peak Rekruttering på 27 79 54 49.

 

SØG JOBBET