nyheder

Konstruktionsingeniør søges...

26-01-2018

 

Spændende job for konstruktionsingeniøren

 

Har du lyst til nye udfordringer inden for projektering af bærende konstruktioner, så er du lige den, vi søger. Vi har travlt og oplever vækst, hvorfor vi har brug for at udvide vores projekteringsafdeling i Aalborg, Hedehusene eller Kolding. Vi leder efter en ansvarsfuld og energisk konstruktionsingeniør med gode kommunikative evner.
Du skal indgå i et samarbejde med kunder, rådgivende ingeniører, projektledere, konstruktionsteknikere, produktion samt vores udenlandske samarbejdspartnere for at levere betonelementer til aftalt pris, tid og kvalitet.

Du er derfor ambitiøs, og du kan se løsningsmulighederne på statisk komplicerede problemstillinger. Du trives i et miljø, hvor evnen til at formidle information mellem projektets samarbejdspartnere er i højsæde. Desuden skaber du gode relationer ved at være tillidsskabende og positiv, og du arbejder effektivt ved at være systematisk og vedholdende. Endelig er du engageret med et godt humør, og din proaktive holdning giver gode resultater.

 

Arbejdsopgaver

- Projektgranskning
- Dimensionering af betonelementer
- Eftervise stabilitet af bygninger
- Rådgive konstruktionsteknikere i optegningen af betonelementer og samlinger
- Rådgive vore udenlandske samarbejdspartnere i beregning og optegning af betonelementer og samlinger
- Koordinering og styring af vore udenlandske samarbejdspartnere
- Godkende tegninger udført af konstruktionsteknikere
- Support til salgsafdelingen i forbindelse med nye projekter

 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du er uddannet ingeniør inden for bærende konstruktioner.

 

Det er et krav, at du har minimum 3 års erfaring med arbejdsområder inden for bærende bygnings- eller brokonstruktioner.

 

Du har gode færdigheder i brugen af 2D og 3D beregningsprogrammer, Office pakken og lignende programmer, men ellers får du mulighed for at blive specialist inden for betonkonstruktioner og skal derfor have interesse for at dygtiggøre dig indenfor beton og bærende konstruktioner i et godt fagligt miljø.

 

Stillingen fordrer samtidig en god praktisk tilgang til opgaverne.

 

Det forventes, at du kan samarbejde med vores øvrige afdelinger i Europa, og det er derfor en forudsætning, at du skal kunne kommunikere på engelsk i skrift og tale.

 

Du tilbydes
Et spændende og varierende job i et dynamisk og uformelt miljø, hvor humør og arbejdsglæde er i centrum – og hvor du kan være med til at gøre en forskel. Virksomhedens projekteringsafdeling består af 50 dygtige og engagerede kolleger. Stillingen aflønnes efter kvalifikationer. Obligatorisk pensionsordning og sundhedsforsikring indgår i den samlede lønpakke.

 

Om virksomheden
Spæncom A/S er en af Danmarks førende leverandører af betonelement løsninger til alle former for byggerier. Virksomheden er leverandør til alsidige opgaver såsom kontordomiciler, etageboliger, kulturbyggerier, skoler, P-huse, stadioner, tanke og lignende. Totalt beskæftiger Spæncom ca. 500 medarbejdere i Danmark – fordelt i Aalborg, Kolding, Hedehusene og Vemmelev.

 

Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der er europæisk markedsleder inden for byggeri og infrastruktur og er specialiseret i at udvikle og producere betonelement løsninger af høj kvalitet. Læs mere om Spæncom her på hjemmesiden.

 

Interesseret?
Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til job@spaencom.dk.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Projekteringschef Anja Hesthaven på +45 2895 5267 eller på anh@spaencom.dk

 

Vi vurderer løbende ansøgninger. Diskretion er en selvfølge.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Nysgerrig for at få mere at vide om at være konstruktionsingeniør i Spæncom?

Så se projekteringschef Anja Hesthaven fortælle om, hvilke opgaver en konstruktionsingeniør løser.