karriere & job

Salgsingeniør til Hedehusene

Vil du arbejde i et professionelt firma i toppen af byggebranchen og være med til at sætte aftryk på morgendagens byggerier i Danmark?
 
Vi har travlt og søger derfor en person, der har lyst og evner til at sælge betonelementløsninger ind til nogle af Danmarks spændende byggeprojekter.
 
Jobbeskrivelse: 
Sammen med det øvrige salgsteam, bliver du ansvarlig for at vedligeholde og udbygge virksomhedens kundeportefølje, som består af entreprenører, rådgivende ingeniører, arkitekter og tilsvarende. Du kommer derfor til at arbejde med projektsalg til eksisterende og nye kunder. Som en del af salgsarbejdet udvikler, optimere og vurdere du de enkelte projekter, og i tæt kontakt med BIM- og kalkulationsafdelingen udarbejdes tilbud og kontrakter. Da vi tilbyder teknisk og kommerciel support til vores kunder, vil kundemøder med gennemgang af projekter samt efterfølgende forhandlinger på baggrund af projekt og tilbud være en stor del af jobbet. Som den nye salgsingeniør vil du indgå i et tæt samarbejde med projektledere, konstruktionsingeniører og montageledere.
 
Personlige kvalifikationer: 
Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør – med minimum et par års erfaring. Du har en god teknisk forståelse og meget gerne med erfaring inden for projektsalg i byggebranchen. Du trives med kundekontakt og har et godt netværk. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye produkter/projekter og har gode færdigheder i AutoCad, Revit og Officepakken. Du har et højt aktivitetsniveau og arbejder effektivt ved at være systematisk og vedholden. Du er indstillet på at videreudvikle dig inden for salg af tekniske produkter, og det at skabe langvarige relationer til dine kunder og dine kollegaer er helt naturligt for dig. Du kan derfor tale med beslutningstagere på alle niveauer og er drevet af resultater, som bliver skabt på en venlig måde.
 
Vi tilbyder dig:
En spændende og varierende stilling i et dynamisk og uformelt miljø med et stærkt engagement og stor frihed under ansvar. Store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Du får arbejdssted på vores kontor i Hedehusene.
 
Individuelt oplæringsprogram medfølger, hvor du bliver klædt på til at varetage opgaven.
 
Løn efter kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau. Obligatorisk pensionsordning og sundhedsforsikring indgår i den samlede lønpakke.