karriere & job

Konstruktør til Aalborg eller Hedehusene

Konstruktør til optegning og modellering af betonelementer
 
Med vækst og højt aktivitetsniveau er der behov for at styrke projekteringsafdelingen i Aalborg eller Hedehusene med en ansvarsfuld og energisk medarbejder til optegning og modellering af betonelementer.
Du kommer til at indgå i et team af dygtige kolleger, hvor samarbejde med projektledere, konstruktionsingeniører og produktionsmedarbejdere er i fokus for at levere betonelementer til aftalt tid og kvalitet.
 
Vi forventer derfor, at du er omhyggelig, udadvendt og har gode samarbejdsevner.

Om Spæncom
Spæncom A/S er en af Danmarks førende leverandører af betonelement løsninger til alle former for byggerier. Virksomheden er leverandør til alsidige opgaver såsom kontordomiciler, etageboliger, kulturbyggerier, skoler, P-huse, stadioner, tanke og lignende. Totalt beskæftiger Spæncom ca. 500 medarbejdere i Danmark – fordelt i Aalborg, Kolding, Hedehusene og Vemmelev.
I Spæncom er der stor fokus på tidlig involvering som et skridt mod større produktivitet og der arbejdes professionelt med 3D og BIM som værktøjer til at opnå et bedre og mere optimeret projekt.
Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der er europæisk markedsleder inden for byggeri og infrastruktur og er specialiseret i at udvikle og producere betonelement løsninger af høj kvalitet.

Jobbeskrivelse
Du kommer til at arbejde med optegning og modellering af betonelementer. Herudover skal du granske de indkomne projekter og opsøge nødvendige oplysninger fra eksterne rådgivere. Du generer arbejdstegninger til produktionen fra 3D modeller og udfører kollisionskontrol i 3D. En fast del af dagligdagen bliver også elementgeometri, nummerplaner, placering og geometri af armering, placering af diverse indstøbningsdele og fordeling af elementer på leveringsafsnit. Endelig har du styr på, at diverse interne og eksterne standarder og vejledninger overholdes og medvirker til, at tidsplaner/produktionsplaner overholdes. På sigt vil det meste af arbejdet foregå i og med 3D modeller.

Personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du er uddannet bygningskonstruktør, byggetekniker eller teknisk designer.
Erfaring fra modellering inden for bygningskonstruktioner er en forudsætning.
Godt kendskab til Auto Cad, Tekla og/eller Revit er en forudsætning.
Du får mulighed for at blive specialist inden for betonkonstruktioner og skal derfor have interesse for at dygtiggøre dig indenfor byggeri med betonelementer i et godt fagligt miljø.
Stillingen fordrer samtidig en god praktisk tilgang til opgaverne.

Vi tilbyder dig
Et spændende og varieret job i et dynamisk og uformelt miljø, hvor humør og arbejdsglæde er i centrum – og hvor du kan være med til at gøre en forskel.
 
Virksomhedens projekteringsteam består af ca. 50 dygtige og engagerede kolleger. Individuelt oplæringsprogram medfølger, hvor du bliver klædt på til at varetage opgaven.
 
Løn efter kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau. Obligatorisk pensionsordning og sundhedsforsikring indgår i den samlede lønpakke.