karriere & job

Bygningskonstruktør med BIM visioner

Konstruktør til beregning og udvikling af tilbud

Med vækst og højt aktivitetsniveau er der behov for at styrke vores kalkulations- og BIM afdeling i Aalborg eller Hedehusene med en ansvarsfuld og energisk medarbejder til tidlig involvering med BIM og Projektudvikling af vores tilbudsprojekter.
Du kommer til at indgå i et team af dygtige kolleger, hvor samarbejde med de andre afdelinger og ikke mindst vores salgsingeniører er i fokus for at levere det bedst mulige tilbud til vores kunder.
 
Vi forventer derfor, at du er omhyggelig, udadvendt og har gode samarbejdsevner.

Jobbeskrivelse
Du vil blive frontløber med implementering af BIM i tilbudsfasen ved tidlig involvering og projektudvikling. Simulering af tilbudssager med 3D, 4D, og 5D vil blive dine fokusområder.
Du kommer til at arbejde med registrering og beregning af tilbudsprojekter og i den sammenhæng afklare og præcisere projektinformationerne med kunden og eksterne partnere. Du bidrager dermed til en relation til vores samarbejdspartnere. Vi arbejder med BIM værktøjer, og du bliver derfor en vigtig brik i forhold til at optimere arbejdsprocesserne med disse værktøjer, så vi sikre høj kvalitet og præcision i registreringen. Derudover medvirker du til yderligere udvikling af salgsværktøjer, så brugen af BIM øges og optimeres. Er vi tidlig inde i et projekt, vil du skulle være ”primus motor” til designet ved brug af Tekla. Ovenstående opgaver ender med, at du udarbejder en ordrebekræftelse til kunden og opretter den i vores system.

Personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant viden inden for bygningskonstruktioner – herunder relevant viden om BIM. Derudover er du fortrolig med MS Office, Auto Cad, Revit og meget gerne Tekla (ikke et krav).
Du arbejder struktureret, og med dit gode overblik kan du prioritere opgaverne, så tidsfristerne overholdes. Du ser udfordringer mere end problemer og er engageret og nysgerrig inden for BIM området. Endelig er du innovativ og dygtig til at implementere ny viden, og du er fortroligt med det engelske sprog – både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder
En spændende og varierende stilling i et uformelt miljø med et stærkt engagement og stor frihed under ansvar. Store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Du får arbejdssted på vores kontor i enten Aalborg eller i Hedehusene.
 
Løn efter kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau. Obligatorisk pensionsordning og sundhedsforsikring indgår i den samlede lønpakke.